النجاح الإخباري - المكونات

للكيك: نصف كوب دقيق و1 ملعقة كبيرة كاكاو ونصف كوب زيت عباد شمس

نصف كوب سكر بودرة و4 بيضات ورشة ملح

فانيليا وملعقة صغيرة بيكنج بودر

للكريمة: كوب كريم شانتيه خام وكوب لبن مثلج وقطعة جبنة مثلثات

نصف كوب سكر بودرة و8 قطع بسكويت اوريو مطحون

طريقة التحضير

للكيك: نقلب الدقيق مع البيكنج بودر والكاكاو

نضرب السكر مع رشة الملح والبيض لحد مايتقل ولونه يبقى فاتح وبعدين نضيف الزيت والدقيق والفانيليا ونقلب بمعلقة خشب

نحطها ف صينية على ورقة زبدة وندخلها الفرن على 190 لمدة تلت ساعة بالظبط مش اكتر

للكريمة: نخلط الكريم شانتيه والجبنة واللبن والسكر كويس جدا لحد ماتعلى وقوامها يتقل

نضيف البسكويت المطحون ونقلب وبعدين نحط الكريمة فى كيس حلوانى

نقطع الكيك بالقطاعة الشكل اللى يعجبنا ونحطه فوق بعض طبقات وبينهم الكريمة نعمل 3 طبقات او طبقتين حسب رغبتكم

وحط ع الوش كريمة ونزينها بالفراولة وبالهنا